Yoga op de werkplek

Met yoga op de werkplek investeer je in de gezondheid van de medewerkers en in de kwaliteit van het werk. Yoga op de werkplek draagt bij aan een positieve werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.

Inspannen en ontspanning

YOGA op de werkplek is een moment van inspanning en ontspanning, van stilte en bewustwording. De les bestaat uit ademhalings- en lichaamsoefeningen, meditatie, visualisatie en een eindontspanning. YOGA op de werkplek voor of na werktijd, in de lunchpauze, 30 minuten of een uur. Alles kan. Wij maken graag een programma op maat.

Minder ziekteverzuim

YOGA op de werkplek reduceert ziekteverzuim. Fysieke en psychosociale klachten zoals stress, burn-out, RSI, stijve rug, nek en schouders nemen af en worden voorkomen.  Er is meer werkplezier. Vitaliteit, concentratievermogen en creativiteit werknemer neemt toe. En dus ook de effectiviteit en productiviteit. De medewerker ontwikkelt een groter lichaamsbewustzijn. Dat kan leiden tot betere bewaking van eigen grenzen en betere zelfsturing.

Kortom: met een minimale investering draag je al bij aan het lichamelijke en psychisch welzijn van de medewerkers. En investeert je in een gezond bedrijf.

Een aantal van onze zakelijke klanten waar we het vertrouwen krijgen/kregen om aan de werknemers van deze bedrijven yogalessen te mogen verzorgen:

  • Zorgverzekeraar De Friesland
  • Rabobank
  • Aegon
  • Friesland Bank
  • Sauna de Leeuwerikhoeve
  • PI Leeuwarden

Wij bieden een kennismakingspakket aan.
Dit bestaat uit vier lessen van 60 minuten, gedurende een maand.

Neem vrijblijvend contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

MASyoga

Haal meer uit yoga, ook op de zaak

Kennismakingspakket

Wij bieden een kennismakingspakket aan.
Dit bestaat uit vier lessen van 60 minuten, gedurende een maand.

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in, maak je wensen bespreekbaar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Aantal medewerkers die mee willen doen